Logo

Daddeltærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

5 æggehvider

150 g sigtet flormelis

150 g smuttede hakkede mandler

150 g finthakkede dadler

lidt rismel

Pynt: flødeskum og dadler

 

Pisk æggehviderne stive og rør så sigtet flormelis i sammen med smuttede og hak­kede mandler og dadler.

Det skal gøres forsigtigt, så æggehviderne ikke knuses.

Fyld dejen i en smurt springform, der er drysset med lidt rismel og bag den ved lav varme ca. 100°C, til den er stivnet.

Flæk kagen i 3 dele med en meget skarp kniv og læg den sammen med flødeskum, hakkede mandler og snittede dadler.

 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.978 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?