Logo

Fransk kirsebær dessert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g mørke,friske kirsebær
45 g sukker
3 æg
120 g hvedemel
4 dl mælk
20 g smør
2 spsk flormelis
lidt salt

Skyl kirsebærrene og fjern evt. stenene. (Lad dem dryppe af i en sigte)
Slå æggene ud i en kop, og derefter ned i en skål.
Pisk dem med sukkeret, hvedemel og salt.
Tilsæt mælken og rør det til en jævn dej.
Smør et ovnfast fad og læg kirsebærrene i.
Hæld dejen over bærrene.
Bag desserten i en varm ovn 225º i 25 minutter.
Drys derefter med flormelis og sæt fadet et øgeblik i ovnen, til sukkeret er smeltet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.754 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her