Logo

Fyldte chokolader

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g nougat
1 appelsin
2 cl god rom
50 g smeltechokolade
 
Smelt chokoladen over vandbad.
Når alt er smeltet og flydende pensles konfektforme 3-4 gange for at
få en tyk skal.
Stil formene køligt.
Smelt nougaten langsomt i et vandbad.
Pres appelsinen og bland appelsinsaften og nougaten sammen.
Dette kan godt skille en smule, men bliv ved at røre.
Når nougaten og appelsinsaften er ved at blive lidt mere fast blandes
rommen i.
Ønskes en lidt mere kraftig smag kan man blande lidt mere rom i.
Fordel massen i de afkølede forme.
Læg et låg af smeltet chokolade og lad dem stå afkølet.
 
Tips: Opbevares i køleskab i op til 2 uger. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 542 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Folketingets formand Søren Gade fortsætte?
Effektiv reklame - klik her