Logo

Gåsepostej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 gåselever
samme vægt gåsefedtflomme
1 gåsehjerte
1 gåsekråse
2 skiver afskorpet franskbrød
1 løg
2 æg
2 spsk fløde
1 lille glas cognac
salt
friskkværnet peber

Fjern hinder og uregelmæssigheder fra gåseindvoldene.
Pil løget og skær det i mindre stykker.
Kør lever, hjerte, kråse, flomme, franskbrød og løg 3-4 gange gennem
kødhakkemaskinen.
Pisk æggene sammen med fløden.
Rør cognacen i og smag til med salt og peber.
Rør denne blanding i levermassen.
Kom det hele i en form eller et ovnfast fad og bag postejen i vandbad i
ovnens bradepande ca 35 min ved 180°C.
Lad postejen køle af og stil den koldt, til den skal spises.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.690 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her