Logo

Gratinerede grønne muslinger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 kogte grønne muslinger
50 g smør
25 g trøffelmel
25 g hvedemel
¼ l. fiskefond eller bouillon
¼ l. mælk
Salt
peber

Lav en opbagning og hæld den over ca. 10 kogte grønne muslinger med skal.
Gratiner dem i ovnen ved 200°C til de er gyldne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.697 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her