Logo

Hvid pistacie konfekt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 kerner af salte ristede pistacienødder
150 g hvid chokolade
1 form på 10x 20 cm beklædt med bagepapir
 
Skyl pistaciekernerne og lad dem tørre.
Del chokoladen i mindre stykker.
Smelt chokoladen ved svag varme,
Rør pistacienødderne i den smeltede chokolade.
Hæld chokoladeblandingen i formen og stil den i køleskabet.
Skær den stivnede masse ud i terninger med en skarp køkkenkniv.
Opbevar konfekten køligt i en tæt dåse.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 477 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Prepper du? (forbereder dig på krise)
Effektiv reklame - klik her