Logo

Indbagt svinemørbrad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g Butterdej
1 svinemørbrad
500 g hakket flæskekød
2 æg
2 fed hvidløg
1 stort løg
1 dl fløde
2 spsk hvedemel
25 g smør
salt
peber
muskat

Skær sener og hinder af mørbraden, brun den i smørret, drys salt og peber over køl den af. Rør hakket kød med hvedemel, æg,hakket løg, knust hvidløg, krydderier og fløde. Rul dejen ud på et stykke bagepapir til en plade (30-40 cm). Læg halvdelen af farsen midt på dejen. Herpå lægges mørbraden, hvorefter resten af farsen pakkes udenom. Læg dejen op om ender og sider, pensel evt. med lidt æg i sammenføjningen. Læg mørbraden på en bradepande, pensel med sammenpisket æg og sæt den i ovnen ved 200ºC i ca. 50-60 min.
Serveres med salat og en lys dressing, kartofler eller ekstra brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.921 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Roskildefestivalen være politik eller musik? I år vil de fejre solidaritet med Palæstina. Er det foreneligt med musik?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her