Logo

Italiensk appelsinis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 store appelsiner
1 l. vaniljeis

Skær et låg af appelsinerne, med en kniv skæres frugtkødet ud, og appelsinerne skæres lidt i bunden, så de kan stå lige.
Frugtkødet fra 2 appelsiner køres med en blender til en jævn masse, fjern alle kerner først.
Skær isen i småstykker, lidt optøet, og kom i blenderen sammen med resten af frugtkødet.
Smag evt. til med vanilje eller likør.
Fyldes tilbage i de udhulede appelsiner med lille top og låget lægges på.
Stilles i fryseren 2-3 timer, eller de pakkes ind og kan fryses i månedsvis.
Men husk, de skal op af fryseren 10-15 min. inden de skal spises.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.914 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her