Logo

Italiensk forret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Meget smagfuld og typisk italiensk forret.

1 stor aubergine
1 pk. parmaskinke i skiver (eller Bauernschinke - billigere)
1 ps. revet ost
salt og peber
olivenolie

Auberginen skæres i 4-5 mm tynde skiver på langs. Skiverne pensles let med olivenolie og krydres med salt og peber. Herefter steges skiverne møre på en tør, varm pande - vendes ret hurtigt. Den røgede skinke skæres til, således at stykkerne passer nogenlunde til aubergineskiverne. Skinken lægges på aubergineskiven og det hele rulles sammen til en lille rulle, s om placeres i et lavt ovnfast fad - fx en tærteform. Når alle rullerne er færdige og placeret i fadet drysses revet ost efter behag over, og fadet stilles i ovenen ca. 20 minutter v/180 gr. eller indtil osten er smeltet (som med pizza).

Server auberginerne i fadet og byd grøn salat og godt brød til

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.608 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her