Logo

Italiensk inspireret middags roulade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pandekage:
2 æg
2 dl hvedemel
4 dl mælk
2 spsk madolie
lidt salt
 
Kødsauce:
500 g oksefars
lidt olie til bruning
1 dåse hakkede tomater
1-2 fed hvidløg
evt. lidt chili, timian eller oregano efter smag.
Smages til med salt og peber.
200 g revet ost
 
Pisk ingredienserne sammen.
Hældes i en stor bradepande beklædt med bagepapir.
Bages midt i ovnen ved 200°C i ca. 20 min. til den er gylden.
Kødet brunes, tomater og div. krydderier tilsættes.
Simrer under låg 5-7 min. Køles lidt af.
Kødsaucen hældes ud over den varme pandekage.
Lad pandekagen ligge på bagepapiret, så er den nemmere at rulle.
Herover drysses ca. 200 g reven ost.
Pandekagen rulles sammen om fyldet og stilles på lukningen.
Pyntes herefter med lidt reven ost og oregano.
Serveres med salat og et madbrød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.766 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
76402-06-2010 09:30:03 _____
den er virkelig god

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal du på kur i det nye år?


Effektiv reklame - klik her