Logo

James Olivers lammekarry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
7 spsk karryblanding
1 par spsk rød karrypasta
2 spsk smør
2 ds hakkede tomater
2 ½ dl vand eller fond
1 ½ kg lammekød i terninger
1 håndfuld hakket mynte
2 ½ dl yoghurt naturel
limesaft

Forvarm ovnen til 170ºC.
Sauter karryblandingen og –pasta gylden i smør i en stegegryde under
regelmæssig omrøring.
Tilsæt tomater og vand/fond, kog op, dæk med alufolie og stil gryden i
ovnen i 1 ½ time, så smagen bliver meget koncentreret og intens.
Fjern alufolien og stil gryden på blusset, så saucen reduceres og
koncentreres.
Dette er en basis karrysauce.
Sauter lammeterningerne gyldne i lidt olivenolie, tilsæt karrysaucen og
lad simre 1 times tid, til kødet er mørt.
Drys hakket koriander og mynte over den færdige ret og rør yoghurt i.
Smag til med salt og peber og et ordentligt skvæt limesaft.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.504 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?