Logo

Japansk Harusame suppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 Personer

100 g mungbønner udblødt i vand
3 tørrede champignon udblød i vand
1 l hønsebouillon
1 spsk risvin
100 g rejer
8 sukkerærter
2 gulerødder skåret i skiver
2 forårsløg
100 g kinaradise

Dryp mungbønnerne af og skær dem i 5 cm lange tråde. Dryp champignonerne af, gem det vand de er lagt i blød i og skær stilkene af. Kom bouillonen i en gryde, hæld champignonvandet i. Bring det i kog og lad det småkoge 2 minutter. Rør vinen i. Fordel suppen i 4 opvarmede suppeskåle. Pynt med forårsløg og fintrevet kinaradis.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.543 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?