Logo

Jordbærsirup

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1.4 kg modne jordbær – helst nyplukkede
235 g sukker pr ½ l saft
saften af 2 citroner
 
Purer jordbærrene i en blender eller foodprocessor.
Hæld pureen i en sigte foret med et dobbelt lag musseline.
Saml musselinets hjørner og tryk forsigtigt, så der presses så meget saft
som muligt ud.
Afmål saften.
Hæld for hver 6 dl saft 235 g sukker i en egnet gryde.
Varm blandingen langsomt op under omrøring, til sukkeret er opløst.
Tilsæt citronsaft og lad siruppen køle af i fem minutter.
Hæld siruppen på rene flasker, så der er 1 ½ cm op til kanten.
Opbevar flaskerne køligt og tørt.
Holdbar i 6 måneder. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.118 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her