
 
Grillede pølse med kartoffel-radise salat og blandede
salater. Lækker menu til varme grillaftener. Klik her og se opskriften. Til 4 personer på 20 min. 
 
# Ingredienser 
4 grillpølser 
1 spsk smør,
usaltet 
1 kg kartofler 
salt 
1 bundt radiser 
1 bundt purløg 
2 spsk olie 
2 spsk citronsaft
½ tsk sukker
peber 
1 bakke blandede
salater 
 
* Tilberedning
Grill eller steg
pølserne. 
Ved stegning, i
smør, skal det være ved middel-svag varme, til de er gyldne og gennemstegte. 
Skrub og kog
kartoflerne i letsaltet vand. 
 
Gør radiserne i
stand og del dem, på langs, i kvarte. 
Skær purløg fint
og bland det med olierne, citron, sukker - og smag til med salt og peber. 
 
Skyl og slyng
salaterne tørre. 
Skær kartoflerne
i kvarte og bland de lune kartofler med radiser. 
 
Anret pølserne
med radise-kartoffelsalat og salaterne. 
Dryp med
purløgs-citron-olien. 
 
Tips: 
Radiserne,
nordens chili, matcher en krydret pølse godt og giver kartoffelsalaten et
skarpt pift. 
Energi/pers 460 kcal, : Protein 2 g. Kulhydrater 11 g. Fedt 5 g. Fedtenergi 47 %.