
En god dansk
forårsklassiker er persillestegt kylling med rabarberkompot og agurkesalat. Her
har vi lavet en version med kyllingebryst lidt nemmere, men bestemt lige så
lækkert. 
Arbejdstid: 30 min.
Koge/stegetid: 15 min. Ikke fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver
portionen. 
 
#
2 kyllingebryst 
1 bdt persille 
15 g smør 
200 g rabarberstilke
50 g rørsukker 
1 agurk 
½ dl sukker 
½ dl eddike 
salt og peber 
Tilbehør: kartofler 
*
 
Snit rabarber i 2 cm
stykker og varm dem igennem med sukker under låg. 
Tag låget af og lad
dem simre ca. 5 min. 
Hæld dem i en skål
til afkøling. 
Halver agurken,
skrab kernerne ud og skær den i skiver. 
Vend dem med 1 tsk
salt og lad dem trække i en sigte 10 min. 
Mariner med sukker
og eddike og kværn frisk peber over. 
Skær en lomme i
hvert kyllingebryst og krydr med salt og peber. 
Fyld dem med skyllet,
persille og bind med snor. 
Brun på en pande med
smør, skru ned og lad dem stege 5-7 min. på hver side. 
Server kogte
kartofler, rabarber og agurkesalat til. 
 

 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin