Logo

Marineret frisk tunfilet med salat af rødbede og mango samt rygeost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

220 g tunfilet
1 middelstor rødbede
1 mango, ikke for moden
1 citron
2 spsk 0,5% rygeost
Pynt: kørvel.

Fisken saltes let med fint havsalt ca. et døgn.
Rødbeden rives på råkostjern og blancheres i kogende vand.
Kom den straks i koldt vand og sigt væden fra, marinér den med lidt citronsaft salt og peber.
Fisken skæres i super tynde skiver og lægges i vifte på tallerken.
Dryp fileten med lidt meldon salt, frisk kværnet peber og lidt
citronsaft.
Skræl mangoen og riv den på råkost jern og vend den med rødbeden.
Anret en lille formet top af rødbede og mango i fiskeviftens midte og
pynt med et lille æg af den helt lette rygeost og lidt kørvel.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.876 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her