Logo

Oksekød i rød karry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g skært oksekød fx fra inderlår eller klump
5 dl kokosmælk
250 g små auberginer
1-2 tsk rød karry
+ 10 blade thailandsk basilikum
salt
fiskesauce

Skær kødet i tynde strimler. Kom 2 dl kokosmælk i en gryde.
Varm det op og lad det koge et par minutter.
Kom kødet i og tilsæt rød karry.
Kog et par minutter og hæld resten af kokosmælken i,
Kog op og smag til med fiskesaucen og salt.
Skær auberginerne i mindre stykker, kom dem i gryden og kog 2-3 min. og tilsæt basilikum.
Server fx. jasminris til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.220 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her