Logo

Orangedrøm

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 
20 oblater på størrelse med en 5-krone
50 g god mørk chokolade
100 g lys nougat
Et par dråber orangeolie
 
Temperer chokoladen (smelt ved 45º, køl ned til 27º og vorm op til 31º). Overtræk oblaterne.
Pisk nougaten blød og smag til med orangeolie.
Fordel nougatmassen vhja. en sprøjtepose på de 10 oblater, sæt de andre 10 oblater ovenpå, så det ligner en medalje.
Stil køligt til næste dag.
En sød hilsen til portvinen
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 775 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her