Logo

Pocherede æg med broccoli - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Broccoli er en populær grønsag. Den er nem at tilberede og smager godt. Spis noget let i aften

Spis noget let i aften. Broccoli er en populær grønsag. Den er nem at tilberede og smager godt. Brug også stænglerne. Til salat smager det godt, hvis man fjerner det lidt træge lag af den tykke del af stænglen.

 

600 g broccoli

havsalt

æbleeddike

4 æg

250 g syrnet fløde

peber, cayennepeber

1 bundt estragon

200 g baguette

*

A. Skyl broccolien, del den i buketter og skær stilken i små stykker.

Damp den i lidt saltet vand i højst 10 min.

 

Madopskrift billede

B. Kog rigeligt vand op med æbleeddike og salt.

Slå æggene ud et af gangen i en øse, lad dem forsigtigt glide ned i vandet og kog dem i 5-7 min.

 

C. Varm den syrnede fløde op og krydr med salt, peber og cayennepeber.

Skyl estragonen, hak den fint og bland den i fløden.

 

D. Anret broccoli, de pocherede æg og flødesaucen og server varme baguettes til.

 

Per Portion 1672/399 kJ/kcal. 17 g protein. 20 g fedt. 32 g kulhydrat. 4 g fibre

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.745 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her