#
Dej:
3 æg
1 ½ dl sukker
2 dl hvedemel
1 tsk bagepulver
sukker til bagepapir
2 dl piskefløde
2 dl bær fx. hindbær og blåbær
Fyld:
1 banan
1 æble
1 dl røde bær fx. hindbær
½ dl sukker
*
Skræl bananen og kom den i en køkkenmaskine.
Skræl æblet, del det i fire både og skær kernehuset ud.
Kom æblebåde i køkkenmaskinen sammen med hindbær og sukker og kør det til en grynet masse.
Pisk æg og sukker luftig.
Tilsæt med og bagepulver og rør til dejen er jævn og uden klumper.
Beklæd en bradepande 25x30 cm med bagepapir, hæld dejen i og bred den ud, så den bliver jævn.
Bages ved 225 º i ca. 6 min til den har fået farve og også er bagt i midten.
Drys et tyndt lang sukker på et stykke bagepapir og vend kagen ud på det.
Træk papiret af, som kagen har bagt på og bred med det samme fyldet over hele fladen.
Rul den sammen fra den lange led og lad den køle i bagepapiret.
Skær rouladen i 8-10 stykker og læg dem på et fad.
Pisk fløden stiv og læg en klat på hvert stykke og drys bær over.