Nyd en mættende
salat til frokost - du kan udelade kyllingen eller erstatte den med en rest kød
fra dagen før (fx Meatloaf).
2 personer. Er du
alene så halver portionen. Arbejdstid: 15 min. Kogetid. 5 min.
#
125 g røde linser
½ tsk salt
250 g kogt broccoli (eller
grønne bønner eller sukkerærter)
150 g kogt eller
stegt kyllingebryst
Dressing:
1 økologisk appelsin
3 spsk vineddike
1 fed hvidløg
1 tsk spidskommen
salt og peber
*
Skyl linserne
grundigt i koldt vand.
Kom dem i en gryde,
og dæk med frisk vand.
Giv dem et opkog,
tilsæt salt, og lad dem simre 5 min.
Hæld dem i en sigte,
og skyl dem med koldt vand.
Pisk fintrevet
appelsinskal sammen med 1 dl appelsinsaft, vineddike, knust hvidløg og
krydderier.
Vend afdryppede
linser og grønsager i dressingen, og anret med tynde skiver kyllingebryst.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin