![Små krydrede kødboller med salsa](/images/show_images/64/2018/4/små-krydrede-kødboller-med-salsa-_1522835200960.png)
Kødbollerne er krydret med chili og spidskommen. En meget
populær snack med skøn salsa
ca. 30 stk. Arbejdstid: 30 min. Stegetid: 10 min.
#
400 g hakket kyllingekød eller kalve- og svinekød
1 revet løg
50 g rasp
1 æg
1 knust fed hvidløg
1 finthakket chili
1 tsk oregano eller
1 spsk friskhakket
1 tsk stødt spidskommen
salt og peber
olie til stegning
Salsa:
2 tomater
1 majskolbe
1 avocado
1 chili
1-2 lime
sukker, salt og peber
frisk koriander
Tilbehør:
tortillachips
*
Rør kødet sejt med 1 tsk salt, og tilsæt de øvrige ingredienser.
Form kødet til små kugler, og steg dem gyldne og gennemvarme
på en pande med olie.
Skær tomaterne i kvarte, skrab kernerne ud, og skær tomat
kødet i små terninger.
Træk bladene af majskolben, og skær kernerne af med en kniv.
Udsten avocadoen, og skær frugt kødet i små terninger.
Rens chilien, og hak den fint.
Bland tomater, majs og avocado i en skål, og tilsæt chili og
limesaft.
Smag til med sukker, salt og peber og drys med friskhakket koriander.
SERVER kødbollerne med salsa og dip. Sæt et lille glas med
tandstikkere ved kødbollerne.
![Små krydrede kødboller med salsa](/images/show_images/64/2018/4/små-krydrede-kødboller-med-salsa-_1522835200968.png)
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin