14 stk
#
14 stykker udrullet butterdej på størrelse med underkopper
7-8 faste modne tomater
6 spsk  koncentreret tomatpure
2 spsk  hakket basilikum
eller 1 spsk  herbes de provence
5 spsk olie
2 fed hvidløg, presset
Lidt timian, hakket
Lidt sukker
Salt og peber
Lidt olie til pensling
*
Tomatpure, basilikum, olie og hvidløg blandes. 
Butterdejs-cirklerne lægges på en bageplade med papir og prikkes med en gaffel, bortset fra den yderste centimeter. 
Butterdejen pensles med tomatblandingen - men lad den yderste centimeter stå. 
Tomaterne skives og anbringes let taglagt
på butterdejen. 
Pensl med olie, drys med sukker, salt og peber. 
Bages i 15 min. ved 200 °C. 
Efter 15 min. pensles tomaterne igen med olie og drysses med timian og bages færdig.