Logo

Spaghetti al bianco

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spaghetti al bianco

 

Pasta al Bianco er en meget enkel og hurtig pasta ret uden sauce. Pastaen vendes blot med olie, hvidløg, parmesan og krydderurter.

Arbejdstid: 15 min. Kogetid: 10-15 min. 4 personer

 

#

1-2 fed hvidløg

1 bundt persille

50 g parmesanost

400 g tynd spaghetti (fx nr. 11, eller frisk fettuccine eller tagliolini)

5 spsk olie

½ tsk chiliflager

evt. 1 økologisk citron

*

 

PIL hvidløgsfeddene, og hak dem fint.

Skyl, tør og hak persillen.

Riv parmesanosten.

 

KOG pastaen i en stor gryde letsaltet vand i det antal minutter, der er angivet på emballagen.

 

LUN olie og hvidløg i en gryde.

Vend den afdryppede pasta i gryden, og tilsæt persille og halvdelen af parmesanosten.

Smag til med chili og evt. 1 tsk citronskal og 1 spsk, citronsaft.

 

ANRET pastaen i dybe tallerkener, drys med resten af parmesanosten, og server straks!

 

TIPS: Følg altid kogetiden på emballagen, og smag selv på pastaen på det tidspunkt.

Kog altid pastaen i rigeligt letsaltet kogende vand; beregn 4 liter vand og 2½ spsk salt til 400 g pasta. Sørg for at vandet hele tiden er på kogepunktet, ellers kan pastaen let blive lidt fnugget i overfladen.

 

Spaghetti al bianco

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.724 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her