
 
Du kan bruge en rest forårsrulledej eller lidt frisk
båndpasta til disse sjove, sprødstegte rejer.
4 personer. Arbejdstid: 30 min. Stegetid: 10 min. 
 
#
200 g kæmperejer med skal 
100 g forårsrulledej (eller 100 g frisk bånd pasta) 
3 dl smagsneutral olie 
 
Tilbehør: 
1 dl sød chilisauce 
evt. stærk chilisauce (fx sambal oelek) 
*
 
PIL forsigtigt skallen af rejerne, men lad haleviften blive
siddende. 
 
SKÆR forårsrulledejen i tynde strimler, det nemmeste er at
rulle dejen sammen, inden du skærer den. 
Rul dejstrimlerne omkring rejerne, så de dækker kødet helt. 
 
VARM olien op i en lille gryde, og steg 2-3 rejer ad gangen.
Tag dem op af olien, når de er gyldenbrune og sprøde, og lad
dem dryppe af på et stykke køkkenrulle. 
 
SERVER rejerne med sød og evt. stærk chilisauce. 
 
