Logo

Stegte nudler 20 fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer:
1 pakke ægnudler (250 g)
250 g grønne asparges
2-3 porrer (300 g)
1 spsk olie
1 fed hvidløg
10 g frisk ingefær
2-3 spsk soja
salt og peber
 
1 person:
¼ pakke ægnudler (65 g)
65 g grønne asparges
½-1 porre (75 g)
¾ tsk olie
¼ fed hvidløg
2 ½ g frisk ingefær
½-¾ tsk soja
salt og peber
 
Kog nudlerne efter pakkens anvisning og skyl dem i koldt vand.
Sauter finthakket hvidløg og ingefær i en wok med olie.
Snit de rensede grønsager fint.
Vend dem i wokken og lad dem stege møre.
Vend nudlerne i og lad dem blive gennemvarme.
Smag til med soja, salt og peber og server som tilbehør til fjerkræ eller fisk.
 
Tips: Du kan bruge de grønsager, du har - og i en snæver vending kan du bruge en pakke frosne wok­grønsager. Tilsæt evt. lidt finthakket chili sammen med hvidløg og ingefær.
 
Energi pr. portion: 1204 kJ/289 kcal  Protein: 14,5% Fedt: 20,5% Kulhydrat: 65%

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (5 stemmer)
Siden er blevet set 905 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her