Logo

Tips: Sådan paneres kød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tips: Sådan paneres kød

En hurtig og nem måde at pane­re på er at komme krydret hvedemel i en plasticpose og komme kødet i. Ryst posen, til kødet er godt dækket.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.009 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
63426-04-2012 23:05:05 Karlo V. Andersen
Sorry, det har jeg ikke bemærket. Jeg bruger godt nok at panere fisk på normal vis, men til kød har jeg brugt det mange gange, måske jeg har strudsemave. Men tak for responsen. Der sidder altså nogen og ser hjemmesidens kommentarer efter. Herligt.
63526-04-2012 16:28:57 madABC
Til Karlo. Du må bestemt ikke gemme brugt rasp fra panering i plastpose - rester af fisk/kød vil gære/udvikle bakterier, så lav lidt mindre og smid brugt overskud væk. (Så har vi dig længere!)
63626-04-2012 13:49:44 karlo V. Andersen
Undskyl den er altså gammel, men never mind. Processen er især god til panering med rasp med kryderier, og så "sviner" det ikke. Dog ikke så god til store fisk. Fidusen er, at posens restindhold kan gemmes til næste gang.

Afstemning
Bør 17-årige have lov til at køre bil alene?
Effektiv reklame - klik her