Logo

Tomatgelé med flødepeberrod

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Forret

6 blade husblas
4 dl tomatsaft
½ dl citronsaft
1 spsk sukker
½ tsk sellerisaft
1 tsk worchestershiresauce
½ tsk salt
1/8 tsk hvid peber
2 dl piskefløde
4 spsk reven peberrod
4 salatblade
4 citronskiver
1 bundt dild

Læg husblasen i blød i koldt vand i 10 min. Vrid husblasen op og smelt den sammen med 1 dl tomatsaft. Bland resten af tomatsaften i sammen med citronsaft og krydderier. Smag til og hæld saften på små forme, der er skyllet i koldt vand. Formene sættes i køleskabet, til geléen er stivnet. Ved anretningen løsnes geleen i kanten med en lille kniv. Dyppes få sekunder i kogende vand og vendes ud på tallerkenerne. Fløden piskes stiv og smages til med reven peberrod, citronsaft og sukker. Geleen garneres med salatblade, dild og citron.
Tilberedningstid : Ca. 20 min. + 3-4 timer i køleskabet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.311 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her