Logo

Suppe med æg - L'uovo del contadino

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

- en ægte italiensk bonderet, en lille suppe med æg,
Opskrif­ten er til 4 personer. 
 
Skær 100 g røde peberfrugter og 100 g grøn­ne peberfrugter i tern og sauter dem med 4 laurbærblade i olivenolie.
Tilsæt 10 super­modne, flåede, halverede tomater.
Braiser 1 rødløg i tynde skiver under låg, til det er helt mørt og bland det i peber-tomatblandingen.
Lad simre et øjeblik.
Slå 4 æg ud i "suppen", tag gryden af blusset, når æggene er tilpas pocherede og server retten med dildkviste og skiver af frisk landbrød.
 
Tips: Suppen kan yderligere tilsættes vilde aspar­gesstykker plukket samme morgen og kryd­derurteblade, der smager som mynte. 
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.287 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her