Logo

Stikkelsbærtærte 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g stikkelsbær
1 dl vand
2 dl sukker
½ tsk st. ingefær
125 g smør
125 g sukker
1 æg
100 g mandelflager
125 g hvedemel

Skyl og nip stikkelsbærrene. Kog en lage af vand og sukker og kom ingefær og bær i. Kog det i ca. 6 min. Tag bærrene op med en hulske og læg dem i en tærteform. Kog lagen ind til den har en sirupsagtig konsistens. Hæld den over bærrene. Rør smør og sukker sammen, rør ægget i sammen med hvedemel og mandelflager. Bred dejen over bærrene og bag den i ovnen ved 200° i ca. 25 min. til overfladen er sprød og gylden. Spises med iskoldt flødeskum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.760 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her