200 g hakket skinkekød med højst 12% fedt 
½ dl havregryn 
½ dl mælk 
½ dl løg (ca. 30 g) 
¼ tsk  tørret timian 
½ tsk  salt 
peber 
½ persillerod (ca. 75 g) 
50 g grønne bønner 
1 dl majskerner (ca. 70 g) 
1 spsk  tomatpuré 
 
Havregrynene udblødes i mælken.
Skinkekødet, fintrevet løg, timian, salt og peber tilsættes, og farsen røres sammen.
Persilleroden skrælles og rives groft.
Bønnerne skæres i små stykker på ca. 1 cm.
Persillerod og bønner koges i letsaltet vand i 3-5 min. 
Afdryppes og afkøles.
De kogte grønsager og majskernerne røres i farsen.
Farsen lægges i et smurt ovnfast fad og formes til et brød.
Tomatpuréen smøres over farsbrødet.
Farsbrødet bages i en 200ºC varm ovn i ca. 30 min. på næstnederste ovnrille.
Farsbrød med grønsager serveres med hasselbackkartofler og evt. salat eller coleslaw.