Logo

Skaldyrssalat fra Sardinien

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

225 g fuldkornspasta
100 g kogte muslinger uden skaller
100 g rejer
50 g ansjoser
50 g champignon i tynde skiver
4 tomater i både
2 spsk tomatjuice
½ tsk tørret oregano
1 spsk vineddike
3 spsk olivenolie
1 spsk revet parmesan

Kog pastaen i en gryde med kogende vand 10 minutter.
Bland pastaen med muslinger, rejer og ansjoser, mens den stadig er varm. Tilsæt champignon og tomater.
Bland tomatjuice og oregano og hæld det over pastaen.
Bland det hele godt og kom det i en salatskål.
Drys parmesanost over og server.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.162 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her