Dej: 
270 g  hvedemel (4 ½ dl) 
85 g  sukker (1 dl) 
1 ½ tsk  bagepulver 
125 g  usaltet smør 
1 æg 
1 spsk  vand
 
Fyld: 
200 g  sukker (2 ½ dl)
125 g  usaltet smør 
¾ dl  honning 
½ dl  piskefløde 
130 g  finthakket sukat 
250 g  nødder, groft hakkede 
Sæt ovnen på 200°. 
Bland hvedemel, bagepulver og sukker. 
Smuldr smørret heri og saml dejen hurtigt med æg og lidt vand. 
Pak dejen i plastfilm og stil den i køleskabet i en halv time. 
Beklæd bradepanden (den store fra ovnen, selvfølgelig) med bagepapir.
Rul dejen ud, så den passer til bradepanden. 
Forbag bunden midt i ovnen i ca. 10 minutter. 
Kom sukker, smør og honning i en tykbundet gryde, og smelt det over svag varme. 
Tag gryden fra varmen, og rør fløde, sukat og nødder i. 
Bred fyldet ud over bunden, og bag kagen gyldenbrun midt i ovnen. 
Det tager ca. 30 minutter. 
Tag kagen ud af bradepanden, fjern bagepapiret og lad den køle helt af på en rist. 
Skær kagen ud i mindre stykker med en skarp kniv.