Logo

Isdessert med flødeskum, chokoladedrys og frisk frugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Isdessert med flødeskum, chokoladedrys og frisk frugt

2 kugler vaniljeis
2 kugler pistacieis (eller jordbæris)
lidt chokolademousse (kan købes færdig)
flødeskum (piskes stift i god tid)
chokoladedrys
frisk frugt
2 vaffelstænger

Iskuglerne lægges i et højt dessertglas.

Pyntes med en lille klat chokolademousse og en lille klat flødeskum.
Drysses med chokoladedrys og der sættes lidt frisk frugt i kanten.

Som prikken over i’et stikkes to vaffelstænger i desserten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,1 (7 stemmer)
Siden er blevet set 7.408 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her