Logo

Lun sandwich med ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lun sandwich med ost

4 kyllingefileter (ca. 550 g)
10 g smør
½ tsk groft salt
8 skiver landbrød (ca. 400 g)
100 g Karolines Køkken pasta- og gratineringsost
100 g salatblade, fx egeløv
2 finthakkede rødløg (ca. 100 g)

Krydret rødkål:
400 g fintsnittet rødkål
1 spsk lynghonning
1 ½ spsk rødvinseddike
1 spsk vindruekerneolie
1 tsk groft salt

Skær grove sener og hinder af kyllingefileterne.

Lad smørret blive gyldent i en pande.

Drys kyllingefileterne med salt og brun dem ca. 1 min på hver side.

Steg derefter kødet ved jævn varme i ca. 10 min. - vend af og til.

Lad kyllingefileterne hvile tildækket i ca. 10 min.
 
Krydret rødkål: Vend rødkål, honning, eddike, olie og salt sammen i en skål.

Stil rødkålen tildækket i køleskabet i ca. 15 min.

Vend rundt i den krydrede rødkål og smag til.
 
Læg brødskiverne på en plade med bagepapir.

Rist brødet ved 250°C i ca. 4 min.

Tag pladen ud og læg 4 af de ristede brødskiver på tallerkener.

Fordel osten på de sidste 4 skiver brød og rist dem i yderligere ca. 4 min. til osten er smeltet.
Læg salatbladene på de ristede brødskiver og dernæst den krydrede rødkål.

Skær de lune kyllingefileter i skiver og fordel dem og de hakkede løg på rødkålen. Læg brødskiverne med smeltet ost på toppen af de 4 sandwich.

Tips: Hvis det skal gå lidt stærkere, kan de lune kyllingefileter erstattes af koldt kød, fx røget kalkunbryst. - Ikke fryseegnet

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.500 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her