
 
Den grønne lasagne er nem at tilberede, da der kun er en sauce.
Nyd som grøn ret eller server med lidt god skinke. 
Arbejdstid: 20 min. Stege/bagetid: 30 min. Fryseegnet. 2
personer. Er du alene så halver portionen.
 
#
1 løg 
1 fed hvidløg 
1-2 spsk olie 
250 g frosne ærter 
200 g hytteost 
2 æg str. L 
100 g friske lasagneplader 
50-100 g revet ost 
salt og peber 
Tilbehør: brød 
*
 
Tænd ovnen på 200 °C. 
Pil løg og hvidløg og hak dem fint. 
Sauter dem bløde i olie og vend ærterne i. 
Krydr med salt og peber og lad det simre under omrøring 5
min. 
 
Blend ærterne sammen med hytteost og æg og smag til med salt
og peber. 
Læg ærtepureen lagvist med de friske lasagneplader og revet
ost i et smurt, ovnfast fad. 
Slut af med ærtepuré og drys med revet ost. 
Sæt fadet i ovnen ca. 20 min. og server med brød.
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin