
 
Nyd
de bagte rødbeder som en selvstændig ret med brød til eller som tilbehør til
vildt, fjerkræ eller fisk.
2
personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 25 min. Bagetid: 30 min.
 
#
2-4
rødbeder - gerne forskellige farver
1
stilkfrisk rosmarin 
1-2
spsk olie 
salt
og peber
30
g valnøddekerner 
100
g brombær 
1 spsk
flydende honning 
50
g blød gedeost 
*
 
Skræl
rødbederne, og skær dem i både eller terninger.
Vend
dem sammen med finthakkede rosmarinnåle, olie, salt og peber.
Bred
dem ud på en bageplade med bagepapir. 
Bag
dem ved 200 °C i ca. 30 min. vend rundt i dem efter de første 15 min. 
 
Rist
nødderne på en tør pande i 3-5 min. og afkøl. 
Vend
brombær og honning i rødbederne, og anret med små klatter ost og ristede
nødder. 
 
TIPS:
Du kan erstatte gedeost med flødeost, skyr eller græsk yoghurt.
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin