Logo

Stenbider med gulerødder i vinsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 gulerødder
2 løg
2 tsk korianderfrø
4 dl hvidvinsaft af ½ citron
30 g smør
1 tsk majsstivelse
2 spsk hakket dild
4 (han-)stenbiderfileter

Del løg og gulerødder i 4 og kom dem i en skål med korianderfrø, hvidvin og citronsaft og lad det trække til næste dag.
Tag løg og gulerødder op og skær dem i små tern og dup dem tørre med køkkenrulle. Sauter dem i 5 g af smørret til løgene er klare, hæld lagen ved og bring det i kog.
Lad det koge 5 min. og jævn med majsstivelse udrørt i lidt koldt vand.
Smag til med salt og peber.
Tag saucen fra varmen og rør 15 g smør og dild i.
Skær stenbiderfileterne i 3 og skær evt. ben fra.
Krydr dem med peber og steg dem på en teflonpande 3 min. på hver side i det sidste smør.
Drys med salt og server med gulerødder i vinsauce og små pillekartofler til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 401 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her