3 spsk  ris (ca. 45 g) 
salt 
2 ½ dl vand 
1 æble 
4 skiver usødet ananas (fra dåse) 
150 g krebsekød (fra dåse) 
20 g smør 
50 g mandelsnitter 
 
Dressing: 
50 g mayonnaise 
1 spsk  ananassaft 
1 tsk  citronsaft 
salt, peber, paprika 
 
8 salatblade 
dild 
 
Kog risene ca. 15 minutter i letsaltet vand. 
Hæld dem op i en sigte, brus koldt vand over og lad dem dryppe af. 
Skræl æblet og skær det i terninger. 
Lad ananasskiverne dryppe af og skær dem i 1 cm store stykker.
Lad krebsekødet dryppe af og pluk det fra hinanden.
Svits mandlerne i smørret på en pande.
Bland det hele i en skål. 
  
Dressing: Rør mayonnaisen sammen med ananassaft og citronsaft. 
Smag til med salt, peber og paprika. 
Hæld dressingen over salaten og lad den trække ca. 10 minutter. 
Skyl salatbladene og læg dem i bunden af en salatskål. 
Anret salaten herover og pynt med en dildkvist.