Logo

Monte Carlo salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 spsk ris (ca. 45 g)
salt
2 ½ dl vand
1 æble
4 skiver usødet ananas (fra dåse)
150 g krebsekød (fra dåse)
20 g smør
50 g mandelsnitter
 
Dressing:
50 g mayonnaise
1 spsk ananassaft
1 tsk citronsaft
salt, peber, paprika
 
8 salatblade
dild
 
Kog risene ca. 15 minutter i letsaltet vand.
Hæld dem op i en sigte, brus koldt vand over og lad dem dryppe af.
Skræl æblet og skær det i terninger.
Lad ananasskiverne dryppe af og skær dem i 1 cm store stykker.
Lad krebsekødet dryppe af og pluk det fra hinanden.
Svits mandlerne i smørret på en pande.
Bland det hele i en skål.
 

Dressing: Rør mayonnaisen sammen med ananassaft og citronsaft.
Smag til med salt, peber og paprika.
Hæld dressingen over salaten og lad den trække ca. 10 minutter.
Skyl salatbladene og læg dem i bunden af en salatskål.
Anret salaten herover og pynt med en dildkvist.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.868 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her