Kogetid i trykkoger: 15 min. 
# Ingredienser
400 g hakket, magert svinekød 
150 g kogt skinke i små terninger 
1 løg 
3 spsk rasp 
1 æg 
1 dl mælk 
½ spsk friskhakket basilikum eller 1 tsk tørret 
salt, peber 
* Tilberedning
Bland det hakkede kød med skinketerningerne. 
Riv løget heri og tilsæt rasp og æg. 
Tilsæt mælken lidt ad gangen og krydr farsen med basilikum, salt og peber. 
Kom farsen i en smurt randform og sæt den på ristindsatsen i trykkogeren. 
Dæk formen med alufolie og hæld vand i gryden. 
Luk for trykkogeren og bring den på tryk. 
Kog i et kvarter. 
Tag langsomt trykket af gryden. 
Kom kogte grønsager i midten af randen. 
Smeltet smør med hakket persille smager godt til.