
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder.
(6 personer) 
# Ingredienser 
1 kalvetyksteg (ca. 1,2 kg) 
½ l bouillon
½ fl rødvin
800 g blandede grove grønsager 
- gulerødder 
- selleri 
- majroer 
- porrer 
- løg 
timiankvist 
2 fed hvidløg 
olie 
salt og peber
* Fremgangsmåde:
Grønsagerne skæres i grove stykker og sauteres i fedtstoffet
sammen med hvidløg. 
Lægges i en bradepande med folie over. 
Kalvetykstegen brunes på alle sider, krydres med salt og
peber, og lægges ovenpå 
grønsagerne. 
Hæld ½ liter bouillon samt rødvinen over stegen i fadet. 
Læg evt. et par smørklatter på stegen. 
Dækkes med folie og steges i en 200°C varm ovn i 2½ time. 
Stegen skæres i skiver og serveres med grønsagerne og skyen
som tilbehør. 
 
