Logo

Krydderkylling i folie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 spsk smør
150 g frosset kyllingebryst
revet skal af ¼ citron
2-3 spsk klippet persille
½ tsk rosmarin
½ tsk timian
½ tks.estragon
salt
evt. lidt smørklatter

Foliepapir smøres med blødt smør og herpå lægges kyllingekødet. Herover citronskal, persille og de øvrige krydderier samt et par smørklatter. Papiret lukkes god stramt og enderne vender opad. Lægges i et ovnfast fad på en rist ind i ovnen ved 225 º og ved siden kan anbringes 1-2 rå skrubbede kartofler, der prikkes og steger med, i alt 40-45 min. Lige til at servere med tomat til og i kartoflerne kan evt. anbringes lidt cremefraiche.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.766 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her