Logo

Krydder-kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kylling (1100g)
75 g plantemargarine
½ dåse flåede tomater
2 tsk karry
2 tsk kinesisk soya
salt og peber
1 løg
2 dl vand
indmad fra kyllingen
 
Fjern posen med indmad.
Læg indmaden i en lille gryde med 2 dl vand og kog ca. 30 min.
Du har nu en kraft-sky, som du senere kan hælde ved kyllingeretten.
Kyllingen skylles i koldt vand, duppes tør og parteres i 8 stykker.
Smør et ovnfast fad med lidt plantemargarine.
Læg kyllingestykkerne heri.
Pil og hak løget og fordel det over kyllingen.
Smelt plantemargarinen i en gryde. (må ikke brune)
Tilsæt de flåede tomater, karry, soya, salt og peber.
Lad saucen "koge sammen" et øjeblik.
Hældes derefter over kyllingen og fadet sættes i ovnen ved 200°C.
Efter 15 min. stegetid hældes kraft-skyen ved kyllingen, der steger videre.
Stegetid i alt 50-60 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.530 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her