Sauce: 
½ l. cola 
3 dl  ketchup 
1-2 spsk  chili 
1-2 spsk  karry 
Timian, oregano og basilikum (evt. andre krydderier) efter behag 
1 tsk  soya 
Evt. 3-5 dråber tabascosauce 
1 rødløg (andre løg kan bruges) 
1 gulerod 
4 kyllingefileter 
Ca. 250 g  ris 
Evt. gulerodsstave m. dip
 
Læg kyllingefileterne i et ovnfast fad. 
Hæld ca. halvdelen af colaen i en skål og tilsæt ketchup, soya, tabascosauce og krydderier.
Snit løget og kom halvdelen i saucen. 
Skær guleroden i tern og kom halvdelen i saucen. 
Hæld saucen ud over kyllingen og strø gulerodsstykker og løg ud over det hele bagefter.
Sæt ovnen på 200°C og giv kyllingen 45-60 minutter i ovnen.
Skær gulerødderne ud i stave og lav dippen i en lille skål, kom de forskellige ingredienser i skålen i den rækkefølge de står i.
Server retten med ris.