Logo

Fuldkornscrepes med creme fraichefyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej
2 ½ dl fuldkornshvedemel
½ tsk salt
2 ½ dl mælk
¾ dl bouillon
4 æg
2 spsk smeltet smør eller margarine
 
Fyld:
3-4 dl squash revet og presset fri for væde
2 spsk smør eller margarine
3 ½ dl cremefraiche 18%
3 ½ dl revet parmesanost
 
Dej: Pisk alle ingredienserne sammen i blenderen og lad dejen hvile i 1 time.
Den kan evt. fortyndes med lidt mere mælk.
Hæld 2-3 spsk dej på en lille smurt pande (ca. 15 cm. i diameter) og bag pandekagerne på begge sider over jævn varme, til de er gyldne.
Fyld: Svits squashen i smørret, til den er mør og bland den med cremefraiche og ost.
Læg lidt fyld på hver pandekage og rul sammen, server med en bechamel eller mornay sauce (ostesauce).
Variation: Byt osten ud med 6 spsk hakket løg, der svitses sammen med squashen.
Pandekagerne er velegnet til frysning.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.598 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?




Effektiv reklame - klik her