Logo

Tunfiskesalat 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


3 hårdkogte æg
1 ds tun i olie
1 lille bundt radiser
2 spsk frisk timian
citroner til pynt
Marinade:
2 spsk olie
1 spsk citronsaft

Tunfisken dryppes af i en sigte (gem olien til marinade) og deles i mindre stykker.
Æggene koges, pilles og hakkes. Radiserne skæres i små stykker.
Marinaden blandes og smages til med salt og peber.
Alt røres sammen til en lækker tunfiskesalat.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.458 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her