Logo

Sej med ragout af cherry-tomater og koriander

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sej med ragout af cherry-tomater og koriander

 

2 stk sej uden skind og ben

1 fintsnittet rødløg

1 rød peberfugt

1 fed fintsnittet hvidløg

1 bakke cherry tomater

olivenolie

salt og peber

 

Varm lidt olivenolie på en pande, og rist fisken 2-3 minutter på hver side.

Krydr med salt og peber.

Varm lidt olivenolie i en gryde, og sauter løg, peberfrugt og hvidløg i 2 minutter.

Tilsæt halverede cherry tomater.

Læg låg på gryden, og lad det simre 5 minutter.

Smag til med salt, peber og friskplukket koriander.

Server til fisken evt. med kogte ris eller kartofler til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.027 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her