Logo

Rådyr - honninben

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg dyrebryst
3 spsk honning
1 spsk æblecider-vineddike
1 spsk soya
1 tsk salt
1 tsk stødt sort peber.
1 dl hakkede kryderurter fx. purløg og citronmelisse eller koriander.
 
Beklæd en bradepande med alufolie.
Læg risten i og placer dyrebrystet ovenpå.
Rør honning, æblecider-vineddike, soya, salt og groft stødt sort peber sammen.
Pensl kødet på begge sider med kryddersaucen.
Steg kødet ved 175ºC i 45-60 min.
Pensl flere gange under stegningen og vend også kødet en gang.
Læg kødet på et skærebrædt, drys med de hakkede krydderurter og tryk dem ned i kødet.
Skær kødet i stykker langs benene og server med det samme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 775 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her