Logo

Italienske Ciabattaboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ l. koldt vand
15 g gær
1 spsk salt
1 spsk olivenolie
200 g durum hvedemel
500 g hvedemel
Lidt olivenolie til pensling

Rør gæren ud i lidt af vandet.
Tilsæt resten af vandet og ingredienserne.
Sæt dejen til hævning i køleskab i 5-6 timer.
Rul dejen ud til en pølse - hav godt med hvedemel på bordet.
Tag et lille stykke dej fra.
Form til boller og sæt små kugler af dej ovenpå dem.
Lav 5-6 riller med en kniv fra midten af bollerne og ud.
Sæt dem til efterhævning ½ time.
Pensl bollerne med olie, bag dem ved 250°C i 5 min., og herefter ved 200°C i ca. 12 min.

Tips: Velegnede til frysning. Skal herefter i ovnen i ca. 10 min. ved 225°C.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.006 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her