Logo

Suppe fra Klaksvik

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 spsk olivenolie
2 spsk karry
1 spsk paprika
1 stort løg
2 fed hvidløg
2 ds flåede hakkede tomater
1 ds cocktailfrugt med saft
2 terninger fiskebouillon opløst i ca ½ l kogende vand
2 ½ dl fløde
Krabbekød og rejer
 
Først brændes karry og paprika af i olien, så svitses løg og hvidløg i dette.
Tilsæt hakkede tomater, cocktailfrugt, de opløste bouillonterninger og
fløde.
Er suppen for tyk, kan den fortyndes med vand eller æblejuice.
Det hele koges op og tilsættes krabbekød og rejer.
Man kan bruge al slags skaldyr og fisk.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.424 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her